2024.06.16.

Székesfehérvári klímatelepítés felesleges idegeskedés és időhúzás nélkül?

A Fábián Klíma egész évben akciós klímakészülékeket kínál ingyenes szállítással, és beszereléssel

Klímát keres Székesfehérváron vagy annak vonzáskörzetében? Ugyanakkor az építőipari munkákra mindenki aggodalommal gondol. Mi fog történni a lakásommal? Mennyire bontják meg a már álló szerkezetet? Mennyi kosszal, problémával és zajjal fog járni a munka? Szeretnénk, hogy a Fábián Klíma ügyfelei ne így gondoljanak a klíma telepítési szolgáltatásunkra!

A Fábián Klíma Székesfehérvár teljes területén és annak közvetlen vonzáskörzetében is dolgozik a szerelőcsapatával. Amennyiben megtisztel a bizalmával, és tőlünk rendel klímát beszereléssel, vagy esetleg már rendelkezik a készülékkel és csak a telepítésre van szüksége, akkor is garantáljuk, hogy minőségi, balesetbiztos és esztétikus munkát végzünk.

Egy átlagos szerelés 3-4 óra között mozog, a szerelési körülményektől függően. Amennyiben egyedi igényei vannak, vagy a székesfehérvári otthonának kialakítása eltér a megszokottól, a rutiszerelésből lehet 5-6 órás munka is. Ebben az esetben is a szerelőink a maximális teljesítésre törekednek, így inkább több időt szánnak a folyamatokra, mint lemondják a megrendelést.

Általában egy délelőtti és délutáni időpont közül választhat, amennyiben székesfehérvári klímaszerelést rendel. A délelőtti cím 9 és 10 óra között aktuális, a délutáni cím 14 órától kezdődően. Függetlenül attól, hogy családi- vagy társasházban él, szerelőink minden esetben törekednek arra, hogy a zajjal járó munkálatokat (fal átfúrása) olyan időpontban végezzék, amikor a lakóközösséget vagy a család legkisebb tagjait sem zavarja a mindennapjaiban.

És a megrendelőinknek legfontosabb – a Fábián Klíma szerelői nem hagynak maguk után szemetet, sittet vagy port. A klíma telepítésének, legyen az székesfehérvári társasház vagy vonzáskörzeti családiház, nem szabad felújításra emlékeztető állapotokkal járnia, amennyiben a szerelők igényes és szakmailag megfelelő munkát végeztek. Minden esetben kifejezetten a szerelési munkálatok után használható ipari porszívóval takarítják el a szerelési munkálat nyomait, és természetesen a beltéri egység alatt elhelyezkedő berendezési tárgyakra maximálisan vigyáznak, akár segítenek elpakolni is. Ez alól kivételt képez, ha vésésre van szükség, akár a teljes lakás hosszában. Ezeket a munkálatokat elsősorban felújítások esetében javasoljuk.

Ezzel együtt egy átlagos székesfehérvári lakás esetében nem szükséges a vezetékek vagy az áramtábla cseréjére, hiszen a klíma nem a honlapon vagy a dobozon szereplő nagyságú áramot vesz fel. Abban az esetben van szükség villanyszerelő bevonására, amennyiben az otthona a századforduló környéke óta nem volt korszerűsítve.

A garanciapapírt és a Telepítési Tanúsítványt szerelőink minden esetben átadják az elvégzett munka után, amellyel tudja igazolni a szakszerű beszerelést, másrészt ha probléma lép fel a készüléke működésében, garanciális körülmények között érkeznek ki ismételten a szerelőink megoldani a problémát.

Klíma Székesfehérvár és vonzáskörzeti klímaszerelés nagyrésze rutinszerelés, ahol semmiféle meglepetés nem éri a megrendelőinket, így nyugodtan keresse fel a Fábián Klíma munkatársait, akik az egyéb felmerülő kérdéseire is megnyugtató választ adnak!

Vélemény, hozzászólás?