2024.05.29.

Minden, amit a Gree Klímanagykerről tudni érdemes

A Gree szuperbrand a magyarországi piaci minden pontjára kiterjedő viszonteladói hálózattal rendelkező, évről-évre egyre több megelégedett klímatulajdonost a hátuk mögött tudó piacvezető márka. Értékesítési hálózatuk ezen felül kiváló műszaki háttértudással is rendelkezik, amely szintén hozzájárul a Gree márkanév kiemelkedő hírnevéhez.

Áraik szempontjából a Gree klíma nagyker igazán versenyképes, ráadásul lakossági és kereskedelmi klímák forgalmazásával is foglalkoznak.

A Gree több nemzetközi beruházás sikeres nyertese, hozzájárulva többek között a 2008-as Pekingi Nyári és a 2014-es Szocsiban megrendezett Téli Olimpiákhoz, a 2010-es Dél-afrikai FIFA Világbajnoksághoz és a 2016-os Rio de Janeiro-ban lezajló Olimpiai Játékokhoz. Ezen sikereiken felül a Gree 2012 óta a kínai elektromos berendezéseket gyártó cégek listáján első helyen szerepel, az egyetlen kínai cégként, amely elnyerte a neves „World Brand” kitüntetést.

A Gree klímák a világ kétszáz országának piacán vannak jelen. A felhasználók magas minőségi, csúcstechnológiás termékekkel való kiszolgálást maga elé tűző vállalat ma már a magyarországi vásárlók számára is elérhető. A Gree klímanagyker weboldalán minden jelenleg elérhető termékről részletes információhoz juthat egyetlen kattintással, többek között a jelenlegi legfelkapottabb lakossági klímáról: a csúcskategóriás Gree Logo Pluszról.

Mit érdemes erről a luxustermékről tudni?

A Gree Logo Plusz egy Wi-Fi vezérlésű, elegáns, infrás távirányítóval ellátott modell, amelyen minden további elérhető funkció teljes mértékben a felhasználó személyéhez igazítható. Az egyedi dizájnhoz ugyanis külön beállítható a széles légáramlás iránya és a ventilátor sebessége is. Ezek a személyre szabott beállítások pedig egy elegáns LCD kijelzőn követhetőek nyomon, ráadásul a készülék távirányítójában is helyet kapott egy speciális, ’I Feel’ hőmérő. A betáplált adatokat a készülék képes megjegyezni is, amelyeket még egy hirtelen áramkimaradás esetén sem felejti el, így nem kell minden egyes ki-és bekapcsolásnál újra beprogramoznia klímáját.

A Gree Klímanagykerben is elérhető Gree Lomo Plusz további előnye, hogy a klíma inverteres, ami a felhasználók számára a lehető leggazdaságosabb megoldást biztosítja, mivel a készülék automatikusan kikapcsol, amint a helyiség a kívánt hőmérsékletűre hűlt le, így nem fogyaszt felesleges energiát sem. A hűtés mellett továbbá fűtésre is használható, még -15 Celsius fokos külső hőmérséklet esetén is. Fűtési üzemmódban a legtöbb készülék kondenzátora lefagyhat, ám a Gree Lomo Plusz további hasznos beépített funkciója az automatikus leolvasztás, amely bizonyos időközönként önmagától bekapcsol, ezzel is növelve a fűtési teljesítményt.

Ezek mellett a funkciók mellett a készülék 8 Celsius fokon temperálni is tudja a kívánt helyiségeket, épületeket. A klíma ebben az állapotban csak akkor kezd el fűteni, ha a hőmérséklet 8 Celsius fok alá esik, ezáltal ideális lehet nyaralók, vagy más hosszabb ideig használaton kívül lévő épületek fagymentesítésére. Ez a funkció Wi-Fi vezérléssel, akár otthonról is működésbe hozható, vagy a beépített időzítő funkciónak köszönhetően a klíma előre is beprogramozható.

Ha csúcsminőségű klímaberendezés beszereltetésében gondolkodik, akkor mindenképpen keresse fel a Gree Klíma nagykert, ahol számtalan más piacvezető készülék mellett a prémium kategóriás Gree Lomo Pluszt is beszerezheti.

Vélemény, hozzászólás?