2024.04.15.

Esküvői helyszínek

Elakadtál az esküvői helyszínek kiválasztásában, mivel még nem vagy biztos benne, hogy milyen stílusban képzeled el a Nagy Napot?

A tervezgetés bizony nem mindannyiunknak megy olyan gördülékenyen, íme tehát néhány gondolatindító helyszín, ami minden menyasszony népszerű, nagy kedvence! Ám ezek a tippek cseppet sem jelentik azt, hogy Nektek is be kell állni a sora és minden apró részletet lemásolnotok. Ugyanakkor hidd el, be fogja indítani a fantáziádat és semmi sem állíthat majd meg abban, hogy megtervezd álmaid esküvőjét.

A kastély. Igazi királynőknek való fényűző és magasztos helyszín, ahol biztos lehetsz benne, hogy egy valódi úrinőnek fogod érezni magad. Magyarországon is rengeteg meseszép kastély található, ahol ez az álom egy csapásra valósággá válhat és már csak ti kellettek hozzá, hogy a tündérmese beteljesedhessen. Ezek az esküvői helyszínek ráadásul ideálisak a beltéri menyegzőkre is, mivel szinte mindegyiknek van az ilyen eseményekre fenntartott bálterme, ami nagy vendégsereg befogadására is alkalmas. A kastélyok esetében a dekoráció színeiben sem kell visszafognod magad, hiszen mi kiáltozza jobban azt, hogy „királyi esküvő” mint a bordó, vagy a smaragdzöld?

Az erdő. Misztikus és meghitt, a természet szerelmeseinek. Az erdőkben tartott esküvőknek van valami megmagyarázhatatlanul magasztos hangulata, hiszen az ősi titkok erdejében a természet az úr így, ha itt keltek egyben, akaratlanul is azt fogjátok sugározni a világ felé, hogy ez a döntés csak rólatok szól és az egymás iránt érzett tiszteletről és szerelemről. Minden esküvői helyszín közül az erdők sugározzák a legtöbb tisztaságot és erőt, így nem is minden ara vállalja be, hogy fából készült padoknál az égig érő tűlevelűek alatt mondja ki a boldogító igent. Te közéjük tartozol?

A csűr. Játékos és laza. A szabadság szerelmeseinek. Egy régi csűr amellett, hogy szintén kiváló nagyobb ünnepségek megtartására is, valódi bohém paradicsom. A nagy belmagasság miatt rengeteg virágot és égősort felhasználhatsz, ám fő a természetesség, ehhez az esküvői helyszínhez ugyanis nem illenek a nehéz anyagok és sötét színek. Gondolkozz a föld árnyalataiban, bézsben és napsárgában, könnyű anyagokban és vásznakban, hiszen szóljon ez a nap a vidámságról! További pozitívum, hogy attól sem kell tartanod, hogy a felszabadult vendégeid esetleg károkat okoznak a drága berendezésben. Csak semmi kristálypohár a láthatáron, kezdődjön a tánc!

Neked melyik a kedvenced?

Vélemény, hozzászólás?