2024.07.11.

Valódi emberek véleménye a Brilliance üzemi zsíroldó tisztítószerről

Vásárlói visszajelzések és tippek

A Brilliance üzemi zsíroldó terméket egy magyarországi, közel 20 éve fennálló, budapesti cég gyártja és forgalmazza. A Brilliance Tisztítószer Gyártó Kft. elkötelezett híve az innovációnak és a fenntartható gazdaságnak, így mind a gyártási, mind a kereskedelmi tevékenységüket is ez alapján szervezik. A tisztítószereik biológiailag lebomló módon lettek összeállítva, a műanyag csomagolásukat környezettudatos módon begyűjthetővé teszik, nem csak szelektíven gyűjthető.

A Brilliance üzemi zsíroldó hideg és meleg zsíroldó egyben, amit kifejezetten erősen szennyezett konyhák és berendezési tárgyaira – elszívók, tűzhelyek, padlózat – fejlesztettek ki. 1:5 hígításban ajánlott használni a gyártó által, nagy előnye, hogy nincs kellemetlen szaga használat közben sem. A termék úgy lett megtervezve, hogy minimális dörzsölést kelljen a használata után alkalmazni, elég legyen csak letörölni tiszta vízzel a felületet utána. Makacs szennyeződések esetében érdemes beáztatni a felületet, ezzel elkerülhető a dörzsölés.

Az ipari felhasználás ellenére több hűséges és elkötelezett vásárló is jelezte, hogy már a háztartásukban is helye van a terméknek. Ennek oda, hogy a Brilliance üzemi zsíroldó elérhető szuper koncentrátum és koncentrátum formájában is. Mindkét változat egy literes kiszereléssel kerül forgalomba, ami megkönnyíti a tárolását és a hígítását is. Ezt bátran beszerezheti körülbelül 2.500 és 3.000 Forint között mozgó áron bármelyik változatot magánszemélyek is, és a mindennapjaik részévé tehetik. Elsőre talán kevésnek tűnik ennyi pénzért ilyen mennyiség egy zsíroldóért, azonban hígítással, ráadásul szuper koncentrátum formájában nagyon kevés is elég belőle, mégis garantált a maximális hatékonysága.

A termék a gyártó eredeti webshopján kizárólag 5 csillagos értékelésekkel rendelkezik. A Brilliance üzemi zsíroldót a neve ellenére nem csak ipari körülmények között használják az elégedett vásárlók, hanem a saját otthonunkban is. A vélemények többsége mind arra tér ki, hogy olyan elégedett volt a vásárlójuk a munkájában a Brilliance termékével, úgy érezte érdemes a mindennapokban is bevetnie. A hatékonyság, a gyors behatási idő mellett visszatérő elem, hogy nagyban megkönnyíti a zsíroldási folyamatot. Nem szükséges dörzsölni, több szakaszban leáztatni az égett, zsíros szennyeződéseket sem. A vásárlók visszajelzései alapján vagy beáztatni érdemes a tisztítandó felületet éjszakára a maximális hatékonyságért, vagy edények esetében érdemes a hígított zsíroldóval egy kicsit felmelegíteni a felületet. A Brilliance üzemi zsíroldó kíméletességét az emberi szervezettel szemben, valóban biológiailag lebomló formuláját, és annak környezettudatos tervezését bizonyítja az is, hogy szinte minden visszajelzés megjegyezi, nincs fojtogatóan erős, maró szaga, így a használata kényelmesebb és biztonságosabb is a piacon szereplő legtöbb versenytársával szemben. Fontos óvintézkedés azonban, amit szükséges betartani a használata során a gumikesztyű – hiszen maró hatású anyagról van szó!

Ha az Ön számára fontos a megfizethető árú, minőségi, magyar tisztítószer mire vár még? Rendelje meg most!

Vélemény, hozzászólás?