2024.04.14.

Remerbau Kft.

A Remerbau Kft már több mint tíz éve foglalkozik homlokzati állványok bérbeadásával, építésével és bontásával. Az állványozás szolgáltatásával segítik az építkezési munkálatokat, legyen szó egy családi ház megépítéséről, vagy akár egy több szintes irodaházról.
A cég mögött egy tapasztalt szakértőkből álló csapat áll, így az állványok bérbeadása előtt minden esetben precíz szakmai igényfelmérés történik, mely keretében pontos tájékoztatást tudnak adni azt illetően, hogy az adott munka biztonságos és kényelmes elvégzéséhez milyen típusú és méretű állványrendszerre lesz szükség.

Így a Remerbau Kft-nél pontosan és kizárólag azért fog fizetni, amire a munkavégzéshez valóban szüksége van. Nem számolnak fel pluszköltséget feleslegesen kiszállított, a munka során fel nem használt állványelemekért. Kizárólag azért fog fizetni, amely munkája szempontjából nélkülözhetetlen elem.

Az állványrendszerekkel foglalkozó Kft megbízásai során kiemelt hangsúlyt fektet a határidők tartására. Így ideális partnerek abban az esetben, ha egy percet sem szeretne csúszni építkezési munkái során a határidőkkel.

A Remerbau-nál nem pusztán az állványokat bérelheti ki, de igény esetén az állványok szállításában, sőt építésében és bontásában is szakértő csapatra lelhet.

Az építkezési munkák sikeressége a biztonságos és kényelmes használatot biztosító állványrendszereken múlik! Mindezek mellett a nem megfelelő szakértelemmel felépített állványrendszer nem csak hogy életveszélyes, de komoly bírságokan is vonhat maga után.

Bízza munkája ezt a részét magas szakértelemmel bíró csapatra!
A Remerbau Kft. leveszi válláról az állványozás valamennyi terhét és az azzal járó minden felelősséget!

Vélemény, hozzászólás?