2024.06.09.

Klíma árak szereléssel Budapest

Sokan keresik az interneten, hogy néznek ki a klíma árak szereléssel Budapesten. Az elején tisztázzuk. Egy klímaberendezés sosem kerül többe csak azért, mert a fővárosban szerelik be. Azonban maga a szerelés költsége szolgáltató függvényében elég eltérő lehet. A szerelés költsége több részösszeget tartalmaz.

Tehát eldöntöttük, hogy felkészülve a nyárra vagy már besokallva a nyártól vásárolunk egy klímát. Az interneten számos cég, webáruház árul készülékeket és bevásárló központokban is találhatunk elérhető árú légkondikat. Azonban mielőtt önhatalmúlag vásárolnánk készüléket, gondoljuk végig, milyen helyzetekben is szeretnénk használni.

Szeretnénk több helyiséget hűteni vele? Fűtő funkciója is legyen? Legyen hi-tech minőség? Ragaszkodunk bizonyos dizájnhoz? Ezek nem elhanyagolható kérdések és a legtöbbre magunktól nem is tudunk válaszolni. Ráadásul, ha nem jól döntünk, a klímánk nem hozza a várt eredmény és csalódunk.

Ezért ne lássunk neki egyedül a készülék választásnak. Kérjük szakember segítségét! Persze tájékozódhatunk a körülbelüli árakról és felszereltségről, de a végső döntéshez kérjünk szakértő segítségét.

Tartja magát az a tévhit, hogy a budapesti szerelők sokkal drágábban dolgoznak, mint a vidékiek. Erre rá kell cáfolnunk. egy vidéki szakember is rendkívül jól el tudja látni a feladatát, de például egy meghibásodás esetén lehet már nem szívesen utazik a fővárosba, ráadásul, ha garanciális javításról van szó, még keresni sem fog rajta. Kevés kutató munkával Budapesten is találhatunk klímás szakembert méltányos áron, ráadásul probléma esetén könnyebben is elérjük.

Árak tekintetében egy jó minőségű klímát már 120-150 ezer forinttól megvásárolhatunk. Ehhez jön a telepítés költsége, a helyszíni felmérés díját nem egy szolgáltató direkt nem számolja fel. A szerelési költség elég széles spektrumon mozog, 25 ezer forintos csomagártól 95 ezer forintig terjedhet. Utóbbi esetben a telepítés már problémákba ütközik, plusz feladat is van.

Ha megbízható klímaszerelőt keres, kérje helyszíni felmérésünket és árajánlatunkat!

Vélemény, hozzászólás?