2024.04.14.
ásvány ékszerek

Valódi ásvány ékszerek – „a gyógyító kövek”

Az ásvány ékszerek különleges erővel bírnak, hatással vannak a testre és a lélekre, ha valódi ásványról van szó. Sokan az ásványokat gyógyító köveknek tarják számon. De vajon ez az állítás tényleg igaz lehet? Ezt döntsd el te magad az alábbiakban leírtak alapján.
Léteznek bizonyos népi hiedelmek, amelyeket jobb még most az elején tisztázni, ugyanis az alábbi állítások nem valósak, nem igazak. Vannak, akik hisznek az ásványok és az ásvány ékszerek elektromos potenciáljában és a benne lévő gyógyerőben. Mások állítják, hogy az ásványoknak testrész szerinti, szervekre kifejtett hatásuk van. Egy másik hiedelem szerint a kövek, ásványok bevonzzák a boldogságot, szerelmet, sikert, pénzbeli bőséget, megvilágosodást, stb. Csakhogy ezekből az állításokból egy sem igaz, egy kő vagy ásvány semmit sem tesz meg helyetted, nem hozza helyre a házasságod, nem hoz sikert, sem pénzt. Csak azt hozza ki belőled, ami már most benned, rajtad keresztül és általad van!

De akkor miben is rejlik az ásványok és a valódi ásvány ékszerek gyógyító ereje? Az ásványok, gyógykövek abban segítenek, hogy megismerd önmagad, az energiamezőre, a tudatosságra és a lélekre hatnak. Tehát az ásvány ékszerek, gyógykövek lelki szinten hatnak, olyan energiákat, sugallatokat árasztanak, amelyek képesek pozitív gondolatokat generálni, belső felismeréseket hozni, így szolgálják a fejlődésedet, boldogságodat. Azért hatásos a gyógyerejük, mert segítenek rávezetni a probléma okára, pozitív rezgésekkel jó irányba terelni az ember gondolatait, érzéseit.

Vélemény, hozzászólás?