New vawe bistro cuisin – Gault-Millau 15 (2016)

The chef 's best offers

Elöételek, kóstolók

Starters, small plates
Starters, small plates
Selection of olives

Olívabogyó válogatás

1500
Eggplant spread

Padlizsánkrém

1500
Duck rilette

Kacsa rilette

1800
Selection of Baumgartner mangalica

Baumgartner mangalica válogatás

4500
Joselito ham, fig

Joselito sonka, füge

5500
Black pudding, apple, pine nuts

Véreshurka, alma, fenyőmag

2000

Levesek

Soups
Soups
cherry gazpacho, king prawn

cseresznye gazpacho, királyrák

1800
io goulash

io gulyás

2000

Föételek

Main courses
Main courses
Carp, beans, mangalica bacon

Rábaközi ponty, bab, mangalica szalonna

3900
Lamb ravioli, dish of the year 2016 by Gault-Millau

Bárány ravioli, az év étele

3500
Warm bean salad, gizzards

Langyos babsaláta, zúza

3000
Cod fish, salsola, fennel, vanilla

Tőkehal, salsola, édeskömény, vanília

4900
Veal rump, endive, celery

Borjú fartő, endívia, zeller

4650
Filet of argentine beef, onion, bok choy

Argentin bélszin, hagyma, bok choy

8000

Happy end

Happy end
Happy End
Poppy seed gnocchi, goat milk ice cream

Mákos nudli, kecsketej fagyi

1500
Cheese selection

Sajt válogatás

3500